Etuihin parannuksia 2021

Hammashoidon korvaus on tämän vuoden alusta 500€ ja psykoterapian ja psykologin antaman hoidon korvaus on 1 000€ kalenterivuodessa.

Etukampanja jäsenille – Yksilölliset tukipohjalliset -20% Terveystalosta

Toistuva alaraajakipu kävelyn, juoksun tai seisomisen aikana tai niiden jälkeen levossa, kannattaa tutkia. Kun kipu tai särky nilkassa, sääressä, polvessa, lonkassa tai alaselän alueella alkaa haitata työtä tai harrastuksia, on suositeltavaa hankkia yksilölliset tukipohjalliset. Yksilöllisillä tukipohjallisilla ohjataan jalkoja luonnolliseen seisoma-, kävely- ja juoksuasentoon. Pohjallisilla vaikutetaan alaraajakipuihin vähentämällä vääränlaista kuormitusta ja aktivoimalla lihaksia.

Sairauskassan jäsenet saavat nyt 20% alennuksen yksilöllisistä tukipohjallisista Terveystalossa 31.3.2021 asti.

Kun haluat hankkia itsellesi tukipohjalliset, varaa aika lääkärille, jolta saat lähetteen asiaan perehtyneelle fysioterapeutille. Terveystalossa käytetään kahdenlaista menetelmää ja tuotetta; Footbalance- ja Sidas-tukipohjallisia, joista valitsette fysioterapeutin kanssa sinun jaloillesi sopivamman.  Tukipohjallisten normaalihinta on n. 92-125€. Kassa korvaa 40 % tukipohjallisten hinnasta kahden kalenterivuoden aikana, kuitenkin enintään 30 €. Eli saat joka toinen vuosi enintään 30 € korvausta tukipohjallisista.

Sairauskassa korvaa myös muiden palveluntuottajien fysioterapiapalvelut