Sairauskassan jäsenmaksu pienenee loppuvuodeksi

Tradekan sairauskassan hallitus päätti kokouksessaan 18.8., että kassan jäsenmaksua lasketaan loppuvuodeksi. Alennettu jäsenmaksu on ainoastaan 0,75 % ennakkoperinnän alaisesta palkasta ja se tulee voimaan syyskuun alussa ja on voimassa 31.12.2021 saakka.

Myös lomautetuille kassan jäsenille on hyviä uutisia kerrottavaksi, sillä hallitus päätti, että vallitsevan tilanteen vuoksi myös lomautetut sairauskassan jäsenet ovat oikeutettuja sairauskassan myöntämiin korvauksiin 31.12.2021 asti. Tradekan sairauskassan sääntöjen mukaan korvauksia ei makseta lomautuksen aikana, mutta hallitus voi harkintansa mukaan myöntää luvan maksaa korvauksia. Sairauskassa haluaa omalta osaltaan auttaa hankalassa tilanteessa olevia ja päätyi siksi tähän ratkaisuun.