Sairauskassa vastaa jäsenten toiveisiin: Uusia etuuksia ja pienempi jäsenmaksu

Loistavia uutisia Tradekan sairauskassasta! Sairauskassan edustajisto on päättänyt, että kassan jäsenmaksu laskee 1.1.2022 alkaen. Uusi alennettu jäsenmaksu on 0,75 % bruttopalkasta. Tänä vuonna jäsenmaksu on ollut alkuvuoden ajan 1 % ja se laskettiin loppuvuodeksi tilapäisesti 0,75 %:iin.

Sairauskassa on kuunnellut tarkalla korvalla toiveita, joita sen jäsenet ovat esittäneet syksyn jäsenkyselyssä. Kassan etuudet kohenevat seuraavasti: Terveystalon lääkärikäyntikiintiö poistuu ensi vuonna kokonaan ja lisäksi uutena etuutena korvataan tammikuusta alkaen hierontaa. Hieronnasta ja fysioterapiasta korvataan yhteensä enintään 375 euroa kalenterivuosittain.

Kassan edustajisto päätti lisäksi, että jatkossa myös lomautetut sairauskassan jäsenet ovat oikeutettuja kassan myöntämiin korvauksiin.