Uusi etuus ensi vuonna sairauskassan jäsenille!

Astu tammikuussa hoitopolulle ja ota askel kohti terveempää elämään. Haluaisitko voida paremmin ja olla terveempi? Siinä tapauksessa lue seuraava kuvaus tarkkaan! 

Tradekan sairauskassa tarjoaa ensi vuoden alusta lähtien kassan jäsenille mahdollisuutta osallistua hoitopolkuihin. Hoitopolku on vuoden kestävä ohjelma painonhallinnassa, savuttomuuteen tähtäämisessä tai päihteiden vähentämisessä. Hoitopolun aikana pääset tapamaan sairaanhoitajaa kuukausittain ja keskustelemaan asiantuntijan kanssa mieltäsi askarruttavista teemoista ja kohtaamistasi haasteista aiheen ympärillä. Sairaanhoitaja tukee sinua tavoitteissasi ja kannustaa eteenpäin.

Prosessi on täysin luottamuksellinen eikä siitä mene mitään tietoa työnantajalle tai työterveyteen.

Hoitopolulle lähtemiseksi tarvitset vain omaa motivaatiota; jo pienikin huoli omasta terveydestä on riittävä peruste aloittaa hoitopolku. Oletko esimerkiksi miettinyt, että haluaisit pudottaa painoa jaksaaksesi paremmin? Entä haluaisitko ehkä vähentää alkoholin käyttöä tai lopettaa kokonaan tupakoinnin tunteaksesi itsesi terveemmäksi?

Jos tunnistat itsesi näistä pohdinnoista, varaa rohkeasti aika Terveystalolle sairaanhoitajan vastaanotolle. Et tarvitse lääkärin kirjoittamaa lähetettä ja maksat tapaamisista vain 20 % omavastuun. Tradekan sairauskassalla on Terveystalon kanssa suorakorvaussopimus. Aikaa varatessa valitse “asiointi yksityisasiakkaana” ja hae sitten sairaanhoitajaa sinulle sopivimmasta toimipaikasta. Voit myös valita etävastaanoton. Etävastaanoton maksat ensin itse ja haet sitten korvauksen kassasta.