Loppuvuoden superetu silmä- ja aurinkolaseista

Keops ja Nissen tarjoavat etuhintaisia silmä- ja aurinkolaseja Tradekan sairauskassan jäsenille. Edut tulevat voimaan 1.12.2022 ja ovat voimassa vuoden loppuun. Normaalihintaisista silmälaseista saat peräti 50 % alennuksen Nisseniltä. Keopsilla alennus on 40 %, mutta kattaa myös normaalihintaiset aurinkolasit. Optikon suorittama näöntarkastus ja silmälasimääräys sekä piilolinssitarkastus (sis. koelinssit) aina veloituksetta.

Etuhintoja ei voi yhdistää kampanjatarjouksiin. Jos myymälässä oleva kampanjatarjous on edullisempi kuin sopimus, saat tuotteet näistä hinnoista edullisemmalla. Edut ovat voimassa kaikissa Keopsin ja Nissenin myymälöissä 31.12.2022 saakka.

Sairauskassan jäsenet saavat etujen lisäksi ketjun liikkeistä suorakorvauksen eli maksat vain erotuksen. Kassa korvaa 80 % silmälasien tai piilolinssien kustannuksista, kun olet ollut vuoden kassan jäsen. Korvattava summa on enintään 250 euroa kahden kalenterivuoden aikana eli joka toinen vuosi.