Suorakorvausta mm. Terveystalosta, hammashoidosta, hieronnasta sekä silmälaseista

Suorakorvaussopimukset apteekeissa

Kassan jäsenenä saat sopimuksen piiriin kuuluvista apteekeista suorakorvauksen ostotapahtumasi yhteydessä. Jäsenenä maksat vain omavastuuosuuden apteekkiin esittämällä Kela-kortin. Tradekan sairauskassalla on suorakorvaussopimus Suomen Apteekkariliiton kanssa (kuuluu yli 800 apteekkia).

Korvaukset

Lääkäripalvelut Suomen Terveystalo Oy:ssä

Suomen Terveystalo Oy on Tradekan sairauskassan työterveyshuollon palveluntuottaja. Maksat vain 20% omavastuun lääkärinpalkkioista, tutkimuksesta ja hoidosta. Edun saat, kun kerrot kuuluvasi Tradekan sairauskassaan ja näytät Kela-korttisi. Lisäksi saat seuraavat edut normaalihintaisista tutkimuksista:

 • Ei palvelumaksua (Kanta-maksu peritään)
 • Alennuksia tutkimuksista ja lääkärin vastaanotoista

Kulut, joista ei saa suorakorvausta maksetaan ensin itse ja haetaan sitten korvaus kassasta.

HUOM! Huomaathan, että sairauskassan sopimusta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Jos lääkäriasemalla on kampanjatarjous, jonka haluat hyödyntää, maksa koko summa hoitolaitokseen (ilman Kela-korvauksia ja lisäetuutta) ja hae korvaus jälkikäteen kassalta.

Terveystalon toimipaikat, aukioloajat ja ajanvarauksen numeron löydät Terveystalon verkkosivustolta.

Korvaukset

Hammashoito Suomen Terveystalossa ja Oralilla

Tradekan sairauskassalla on suoralaskutussopimus Terveystalon ja Oralin kanssa ja se on voimassa kaikissa Terveystalon ja Oralin hammaslääkäripalveluita tarjoavassa toimipaikassa. Voit käyttää Terveystalon ja Oralin hammaslääkäri- ja suuhygienistipalveluita sairauskassasi maksamana vuosittain 500 euron arvosta, josta maksat itse vain 20% omavastuun. Sairauskassa maksaa siis 80% palveluista 500 euroon saakka. Sopimukseen kuuluvia palveluja ovat mm.

 • Hammaslääkärin tekemä suun ja hampaiden perustutkimus
 • Suuhygienistin tekemä hampaiden puhdistus (hammaslääkärin lähetteellä, voimassa kaksi vuotta)
 • Suun kuvantamistutkimukset
 • Paikkaus- ja muut hoitotoimenpiteet
 • Hampaanpoisto
 • Oikomishoito, proteettinen hoito ja hammastekninen työ

Huomaathan, että Tradekan sairauskassa ei korvaa esteettistä hammashoitoa. Palveluiden tulee olla Kela-korvattavia. Mahdolliset kustannuskaton ylittävät kustannukset tulee maksaa itse.

Terveystalon toimipaikat, aukioloajat ja ajanvarauksen numeron löydät Terveystalon verkkosivustolta.

Oralin toimipaikat, aukioloajat ja ajanvarauksen numeron löydät Oralin verkkosivuilta.

Korvaukset

Fysioterapia ja hieronta Fysios Oy:ssä

Kassalla on suorakorvaussopimus Fysios Oy:n kanssa fysioterapiasta ja hieronnasta, joten maksat Fysioksella vain omavastuun.  Sopimus on voimassa kaikissa Fysioksen hierontaa ja fysioterapiapalveluja tarjoavissa toimipaikoissa.

Hieronta Rela-hierojilla

Kassalla on suorakorvuassopimus Rela-hierojat Oy:n kanssa hieronnasta, joten maksa Rela-hierojilla vain omavastuun. Sopimus on voimassa kaikissa Rela-hierojien toimipisteissä.

Silmälaseja ja näöntarkastuksia

Tradekan sairauskassalla on suorakorvaussopimus Instrumentariumin, Keopsin ja Nissenin sekä 1.5.2024 alkaen myös Synsamin kanssa. Suorakorvaussopimukset ovat voimassa kaikissa ketjujen myymälöissä. Kassa korvaa 80% silmälasien tai piilolinssien kustannuksista, kun olet ollut vuoden kassan jäsen. Korvattava summa on enintään 250 euroa kahden kalenterivuoden aikana eli joka toinen vuosi.

Sairauskassan jäsenet saavat Instrumentariumilta, Keopsilta ja Nisseniltä sekä myös 1.5.2024 alkaen Synsamilta alennuksia silmä- ja aurinkolaseista sekä näöntarkastuksista.

 • Normaalihintaisista silmälaseista -40% Instrumentariumilta ja Nisseniltä
 • Normaalihintaisista silmälaseista -30% Keopsilta ja Synsamilta
 • Synsamin Lifestyle-sopimuksen kuukausimaksuista -20% (HUOM! Ei suorakorvausta kuukausisopimuksista)
 • -25% kaikkien ketjujen aurinkolaseista
 • -25% kaikkien ketjujen piilolinsseistä
 • Veloituksetta optikon suorittama näöntarkastus ja silmälasimääräys
 • Veloituksetta piilolinssitarkistus ja koelinssit Instrumentariumilta, Nisseniltä sekä Keopsilta
 • Veloituksetta yksilöllinen tyylineuvonta Synsamilta

Lisäksi Tradekan sairauskassan jäsenenä saat syyskuun loppuun ylimääräisen -5% alennuksen silmälasiostoksestasi Synsamilla.

Ajan optikon näöntarkastukseen Synsamilla tai yksilölliseen tyylineuvontaan voi varata osoitteesta synsam.fi tai ajanvarausnumerosta 010 237 2333. Linkki ajanvaraukseen: https://www.synsam.fi/varaa-n%C3%A4%C3%B6ntarkastus

Edut ovat voimassa toistaiseksi ja vain myymälöissä. Etuhintoja ei voi yhdistää kampanjatarjouksiin. Jos myymälässä oleva kampanjatarjous on edullisempi kuin sopimus, saat tuotteet näistä hinnoista edullisemmalla.

Alennukset ja suorakorvauksen saat käyttöösi kertomalla olevasi Tradekan sairauskassan jäsen ja näyttämällä Kela-korttiasi.

 

Terapiaa ilman jonotusta ja lähetettä videovastaanotolla

Terapiaan ilman jonotusta ja lähetettä? Nyt sinulla kassan jäsenenä mahdollisuus hyödyntää mielen hyvinvoinnin 1000 euron terapiakiintiötä suorakorvauksella myös Happi Healthin terapiapalveluiden osalta. Sairauskassan jäsenet saavat korvausta terapiasta ilman lääkärin lähetettä.

​Happi-palvelusta saat 5-8 kerran hoito-ohjelmia eri elämäntilanteisiin mm. huolihelppi, unihelppi, ja stressihelppi.​ Palvelussa saat valita itse oman henkilökohtaisen terapeuttisi ja tapaamiset ovat videovastaanoton välityksellä, joten et ole sidottu mihinkään tiettyyn paikkaan.

Sairauskassa korvaa 80% kaikista Hapin hoito-ohjelmista (helpit). Jäsen maksaa itse 20%:n omavastuuosuuden (hinta 198,15 €, palvelun arvo kokonaisuudessaan 990,75€). Omavastuuosuuden voi maksaa 1-4 erässä.

Lisätietoa löydät: https://happihealth.com/tyontekijalle/ ja käyttöönotto-ohjeet täältä. Ota helppi käyttöön organisaatioasiakkaana valitsemalla organisaatiosi nimeksi Tradekan sairauskassa.